Látogatók száma:

Maglódi Nyaraló

Maglód Nyaralói részének gondjai bajai, amin az önkormányzat csak elcsodálkozik, majd elfelejt.

Friss topikok

Éjszakai látkép a Tinódi utcában. Elkészült a közvilágítás.

2010.11.19. 16:48 B. Márton

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://maglodinyaralo.blog.hu/api/trackback/id/tr712459635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nubbel 2010.11.25. 18:30:53

Hüüüüüüü ha,
ezt is megértük.
Igaz, isten malmai lassan őrölnek, de mégis csak sikerült.
Marci, azt már csak halkan, félve kérdezem, a csatorna, vizelvezető probléma is megoldásra talált?

B. Márton 2010.12.02. 07:34:13

@Nubbel:
A csatorna az utóbbi időkben működik. Nem tudom, hogy ez a szerencsén, múlik, vagy valaki tett valamit. Hiszen az ígért tájékoztatás még várat magára...
Vízelvezető probléma? Arról semmi hír.

előrelátó69 2011.06.02. 15:54:18

@B. Márton: Tisztelt B. Márton!mindenki nyugodjon meg és dőljön hátra.a vízelvezetés meg lesz oldva!De nem ez a testület fogja megoldani az tuti,mert nekik sokkal fontosabb ,hogy legyen tájház és főtér.Ja emlékszik még valaki arra amikor a tisztelt polgármester azt nyilatkozta,hogy a sportpályán épített torony világítótorony?lehet hogy annak lett engedélyeztetve(ha van engedélye:megjegyzem állítólag a sportpálya és a székház nem is létezett hivatalosan.csak megépült engedélyek és minden más nélkül.most pedig a polgármester által vezetett sportkör a város tulajdonában is lévő közműcégeknek tartozik egy csomó pénzzel),de a választás után pár héttel antennák kerültek rá lámpák helyett.feltehetően a telefonoscég bérleti díja így nem az önkormányzathoz folyik hanem a sportkörhöz,pedig az önkormányzati terület.Sokan a Fideszt és a Vaskót szidták,de ők ilyen mutyikba sosem vettek volna részt.Készüljünk a választásra és mondjunk igazságos véleményt!
süti beállítások módosítása